Pågående

Äntligen fått tillbaka lite ork i kroppen och greppat pennan. Så håller på och skissar på en oldschool pirategirl. Har inte kommit jätte långt men tror det kan bli riktigt snyggt tillslut. Tänkt köra svart/vit/röd, mest skuggor och rött med andra ord, men får se. Nu ska jag över till grannen och hjälpa till med maten, idag käkar vi tacos tillsammans och imorn ska jag stå på jobbet klockan sju med lagom mycket alvedon i kroppen.


Det händer grejer.

Har ju precis fått extra jobb, så jobbad och varit ganska död, så har inte riktigt orkat rita speciellt mycket men förhoppningsvis kommer jag snart igång igen.
Hur som helst, så har jag äntligen fått lägenhet! Så flyttar in första december, ska bli så jävla nice! 
Idag ligger jag i sängen, mår pyton. dricker väldigt sällan nu för tiden men igår blev det några glas vn och en cider. Svägerskans familj från Dalarna var här och vi åt på luckan och sedan träffa vi pappas yngsta faster och en av hans kusiner, så det var jätte mysigt. Så nu är jag en fin kombo av tokförkyld och bakfull. Tycker fruktansvärt synd om mig själv.. Katten håller i alla fall mig sällskap i sängen och tycker det är fruktansvärt mysigt.
 
Gjorde en tavla av "smile while you still have teeth" och sedan har jag börjat rita lite oldschool madalas.
 
 

Life is short, Smile while you still have teethRSS 2.0